Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Papa Francisc le-a cerut credincioşilor să se roage pentru vizita pe care o realizează în Chile şi Peru

papa francisc

Papa Francisc le-a cerut credincioşilor reuniţi duminică în Piaţa Sf. Petru din Vatican să se roage pentru vizita pe care o realizează în perioada 15 - 21 ianuarie în Chile şi Peru, relatează EFE, conform agerpres.ro

"Mâine plec în Chile şi Peru şi vă cer să mă însoţiţi cu rugăciunile voastre în acest voiaj apostolic", a spus Suveranul Pontif de la fereastra Palatului pontifical cu prilejul rugăciunii Angelus. 

Papa Francisc pleacă luni la 8:00 ora locală (7:00 GMT) de la aeroportul Fiumicino cu destinaţia Santiago de Chile, unde va începe voiajul său în cadrul căruia va vizita şi ţara vecină Peru şi care se va încheia duminică 21 ianuarie. 

Aşa cum face înainte de fiecare voiaj apostolic, papa a vizitat sâmbătă după-amiază Bazilica Santa Maria Maggiore pentru a se ruga în faţa Fecioarei. 

În timpul rugăciunii Angelus de duminică, Sfântul Părinte a ţinut un discurs în limba spaniolă adresat comunităţii latino-americane Santa Lucia din Roma, pe care a binecuvântat-o pentru "a putea rămâne chezaşă credinţei, în mijlocul dificultăţilor, bucuriilor, sacrificiilor şi speranţelor în experienţa sa migratorie".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.