Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Papa Francisc, telegramă către Iohannis și Dăncilă, din avion : 'Doresc să îmi exprim profunda gratitudine și tuturor românilor, pentru primirea cordială'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam plecare papa francisc

A devenit o tradiție pentru Sanctitatea Sa, Papa Francisc, ca, după vizita pe care o face într-o țară, să transmită un mesaj gazdelor sale. Așa s-a întâmplat și la întoarcerea spre Roma, când Sfântul Părinte a trimis o telegramă președintelui Klaus Iohannis.

”În timp ce părăsesc România, doresc să îmi exprim profunda gratitudine Excelenței Voastre, Guvernului și tuturor românilor, pentru primirea cordială și ospitalitatea generoasă. Cu asigurarea rugăciunilor mele, invoc asupra națiunii voastre binecuvântările Dumnezeului Atotputernic”, a spus Papa în mesajul său.

Citește și: Ion Cristoiu face un top al politicienilor! ‘Ponta accepta să se întoarcă la PSD sau chiar să devină preşedintele Camerei cu ajutorul PSD devenea el monstrul’ .

Mesajul a fost transmis când avionul în care era Papa Francisc se afla încă în spațiul aerian românesc. Conform protocolului, Sanctitatea Sa transmite mesaje șefilor de state ori de câte ori survolează o țară.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.