Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Papagali, martori într-un proces de divorț: Cum au dat-o de gol pe soția infidelă / FOTO

X
papagali

Un turc a venit în fața judecătorului într-un proces de divorț cu doi papagali pe umeri, aceștia fiind martorii pe care îi invoca în cazul său. Avocatul reclamantului a dezvăluit că papagalii repetau întruna o propoziție care a condus la descoperirea înșelăciunii: "Soțul meu nu este acasă, vino!".

Avocatul reclamantului, Ted Buckland, a distribuit o imagine care îl prezintă pe clientul său cu doi papagali pe umeri: „Urmează să ascultăm martorii în cazul clientului nostru, care a aflat ca a fost înșelat datorită papagalilor săi care repetau întruna: Soțul meu nu este acasă, vino!”. Acest caz neobișnuit a atras atenția publicului, iar prima audiere la tribunalul din Istanbul s-a încheiat cu amânarea procesului pentru o dată ulterioară, scrie Libertatea.

Incidente similare, în care animalele sunt implicate ca martori, au avut loc și în alte țări. Într-un caz din Vietnam, o femeie a aflat despre aventura soțului său cu menajera datorită papagalului său, care repeta conversațiile dintre cei doi. Această descoperire a condus la înaintarea divorțului și la utilizarea unei camere ascunse pentru a surprinde dovezi.

În altă situație inedită, în India, un papagal a fost considerat martor principal într-un caz de crimă și a oferit detalii care au contribuit la condamnarea a doi bărbați la închisoare pe viață pentru uciderea unei femei. Aceste exemple demonstrează că, în unele situații, animalele pot juca un rol neașteptat în procesele judiciare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.