Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Parada de deschidere a Finalei Dance World Cup 2015

dans

În perioada 27 iunie-4 iulie a.c., Sectorul 4 va găzdui Finala Campionatului Mondial de Dans - ediția 2015, competiție organizată pentru prima dată în România şi va reuni 30 de țări participante.

În debutul acesteia, sâmbătă, 27 iunie a.c., de la orele 16.00, pe aleile din Parcul Orășelul Copiilor, cei 1600 de concurenți însoțiți de părinți și profesori, conduși de un purtător de steag al fiecărei țări participante și două mascote îmbrăcate în costumul popular al țărilor respective, vor defila într-o paradă, pentru a marca deschiderea finalei de campionat.
Astfel, competitorii cu vârste între 4 și 25 de ani, practicanți ai baletului, dansului modern și contemporan, step-ului și dansului popular, vor parcurge traseul de la intrarea în parc (stația de metrou C-tin Brâncoveanu), până la Sala Polivalentă, acolo unde va fi organizat un spectacol de deschidere care va debuta cu intonarea imnurilor celor 30 de țări prezente la campionat.
În cadrul spectacolului, România va avea momente reprezentative, interpretate de copii și artiști consacrați, care vor dansa, vor cânta și vor evolua în momente de gimnastică artistică.
Dance World Cup este unul dintre cele mai mari concursuri de dans pentru tineri din întreaga lume și este dedicat tuturor celor care practică dansul din plăcere, oferindu-le astfel ocazia de a-și dezvolta atât abilitățile artistice, cât și spiritul competitiv.
Anual, peste 15.000 de copii participă la cele 19 concursuri de calificare care au loc în diverse țări ale lumii, pentru a putea fi admiși în finala concursului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.