Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Paradă în Tokyo a motocicliştilor 'Moş Crăciun' împotriva abuzurilor asupra copiilor

mos craciun

Motociclişti pe Harley Davidson, costumaţi în Moş Crăciun, au participat duminică, la Tokyo, la parada anuală împotriva abuzurilor asupra copiilor, atrăgând atenţia asupra faptului că în 2020 au fost vulnerabili mai mulţi copii, din cauza pandemiei de coronavirus, relatează Reuters, potrivit news.ro.

Parada, urmată de o acţiune de donare de jucării, reprezintă o tradiţie globală în perioada Crăciunului. La Tokyo, evenimentul este organizat de “Harley Santa Club”, fondat în 2008.

Motocicliştii participanţi la paradă au afirmat că evenimentul din acest an are o semnificaţie în plus, deoarece în anul pandemiei mai mulţi copii au fost expuşi violenţei domestice.

Firea iese la atac după ce liderii PNL, USR și UDMR au ajuns la un acord: 'S-a împărțit ciolanul. L-au făcut mai lung și mai dolofan, să ajungă la toată lumea'

“În special din cauza pandemiei de coronavirus din acest an, cred că sunt multe cazuri de abuzuri asupra copiilor despre care nu se ştie nimic. Este posibil ca acum părinţii să îşi verse stesul asupra copiilor după ce şi-au pierdut locul de muncă, aşa că sunt de părere că trebuie să participăm la paradă în special în pandemie”, a declarat Takashi Mine, directorul evenimentului.

Numărul cazurilor lunare de copii victime ale abuzurilor în Japonia a crescut cu până la 20 la sută în intervalul ianuarie-martie faţă de aceeaşi perioadă de anul trecut.

În mod normal, la paradă participă sute de motociclişti, însă din cauza coronavirudului la ediţia din acest an a evenimentului au participat aproximativ 100.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.