Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PARALIZEAZĂ traficul aerian în Italia: un mare aeroport se ÎNCHIDE și o mare companie suspendă zborurile

Alitalia va suspenda începând de luni cursele naţionale şi internaţionale către şi dinspre aeroportul Malpensa din Milano, după ce guvernul italian a decis plasarea în carantină a unor zone mari din nordul Italiei, pentru a ţine sub control epidemia de coronavirus, relatează Reuters.

Citește și: Traian Băsescu, profeție NEAGRĂ, în miez de noapte: PSD va reveni la locale. Orban și Barna sacrifică dreapta

Operatorul aerian italian a anunţat într-un comunicat că va efectua doar curse naţionale de pe aeroportul mai mic Milan Linate şi va asigura un număr redus de curse între Veneţia şi Roma.

Cursele internaţionale vor fi efectuate de pe aeroportul Fiumicino din Roma. Noul program va fi valabil cel puţin până pe 3 aprilie.

Italia, cu mai mult de 5.880 de cazuri de infecţii cu coronavirus, este împreună cu Iranul şi Coreea de Sud una dintre cele mai afectate ţări, în afară de China.

În faţa evoluţiei epidemiei, Guvernul italian a decis prin decret, duminică, măsuri excepţionale de izolare a milioane de italieni care trăiesc în nordul ţării, valabile până la 3 aprilie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.