Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Paramount şi Disney au prezentat primele imagini din următoarele lor superproducţii / VIDEO

paramount.com
paramount global

Paramount a dezvăluit joi primele imagini sângeroase din filmul "Gladiator 2" la CinemaCon din Las Vegas, fără să lase să transpară niciun semn de îngrijorare, în pofida incertitudinilor legate de viitorul acestui important studio de la Hollywood, informează AFP, informează Agerpres.

Trailerul îl arată pe Paul Mescal, protagonistul noului film, luptând într-o Colosseum plin de rinoceri, babuini însetaţi de sânge şi chiar nave de război romane, supravegheat de un consilier din umbră, interpretat de Denzel Washington.

Este posibil ca acest film "să fie chiar şi mai extraordinar decât primul", a declarat regizorul Ridley Scott într-o într-un mesaj video difuzat în cazinoul Caesars Palace, un loc foarte bine ales, cu decoruri ce evocă Roma Antică.

Lansat în 2000, filmul "Gladiator", regizat tot de Ridley Scott, a câştigat premiul Oscar pentru cel mai bun lungmetraj.

După Russell Crowe şi Joaquin Phoenix, ale căror personaje mor în lungmetrajul iniţial, o nouă generaţie de actori asigură preluarea ştafetei în al doilea opus, a cărui lansare în cinematografele nord-americane este prevăzută pentru toamna acestui an.

Paul Mescal îl interpretează pe gladiatorul Lucius. Acest nepot al maleficului împărat Commodus a apărut în câteva secvenţe, pe când era copil, în primul film.

Pedro Pascal joacă rolul unui general de armată. Iar misteriosul personaj interpretat de Denzel Washington pare să comploteze pentru a răsturna Imperiul Roman.

"Roma trebuie să cadă. Nu trebuie decât să-i dau un bobârnac", declară el în trailerul peliculei.

Imaginile au fost primite cu entuziasm de publicul prezent la CinemaCon din Las Vegas. Reacţia spectatorilor reprezintă o veste bună pentru Paramount Pictures, unul dintre cele mai vechi studiouri de la Hollywood, care se confruntă însă în prezent cu un viitor incert.

Compania care îl deţine tocmai a început negocieri pentru o fuziune cu studioul Skydance. Iar ele se vor desfăşura în contextul în care 2024 se anunţă a fi un an dificil pentru toate studiourile cinematografice.

Grevele actorilor şi scenariştilor, care au paralizat industria de Hollywood timp de peste şase luni anul trecut, au întârziat producţia a numeroase filme, ceea ce se va traduce printr-o scădere a încasărilor ce vor fi obţinute de acest studio la nivel mondial.

Directorii de la Paramount au furnizat totuşi o prezentare optimistă joi seară la evenimentul CinemaCon, unde studiourile îşi prezintă viitoarele producţii în faţa reprezentanţilor cinematografelor nord-americane.

Ei au anunţat mai multe filme noi, precum "A Quiet Place: Day One", "Smile 2" şi "IF", o comedie în care actorul Ryan Reynolds ajută o fetiţă care îşi fixează misiunea de a salva o mulţime de creaturi imaginare.

La rândul lui, studioul Disney a promovat filmul "Moana 2", a cărui lansare este programată în Statele Unite în noiembrie, şi "Inside Out 2", care va intra în cinematografe în luna iunie.

Barry Jenkins, regizorul premiat cu Oscar pentru "Moonlight", a prezentat în avanpremieră "Mufasa: The Lion King", un prequel al unuia dintre cele mai renumite filme de animaţie ale studioului Disney, a cărui lansare va avea loc în decembrie.

Disney a dezvăluit şi imagini cu Harrison Ford care îşi face debutul în universul Marvel în filmul "Captain America: Brave New World", dar şi scene din "Deadpool & Wolverine", ai cărui protagonişti sunt Ryan Reynolds şi Hugh Jackman. Acesta este primul film cu supereroi produs de Disney care a primit clasificarea "R": spectatorii mai mici de 17 ani vor trebui să fie însoţiţi de adulţi pentru a putea să îl vizioneze.

Filmul menţionat, o producţie neobişnuită pentru un studio care şi-a construit imaginea unei companii ce face filme pentru întreaga familie, conţine dialoguri explicite şi referinţe sexuale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.