Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Parastas sub geamul lui Clotilde Armand: fanfară și coroane aduse de societatea civilă (video)

Radu Pop
Facebook
protest-coroane

Reprezentanți ai societății civile din Sectorul s-au adunat marți în fața Primăriei Sectorului 1 pentru a sărbători Mica Unire, „momentul nașterii serviciilor publice în statul modern Romania”, prilej cu care au organizat și un „parastas”.

„În același timp, ne-am adunat să facem parastasul serviciilor publice, prematur dispărute dintre noi în anul 2021, când am făcut înmormântarea lor în același loc. Serviciile publice au fost ucise de incompetența administrației conduse de Clotilde Armand și Nicușor Dan”, au spus reprezentanții societății civile.

Ei au adus o fanfară și au depus pe scările primăriei Sectorului 1 coroane de flori cu mesajul „Serviciile publice (n.24.01.1859 - d. 14.01.2021). În veci nu te vom uita”.

„Atragem atenția administrațiilor publice din Sectorul 1 și București sa se întoarcă cu fața către cetățean, sa identifice nevoile acestuia și să le satisfacă. Aceasta este rațiunea de a fi a administrației publice. Plătim taxe sa avem serviciu publice de calitate, nu deplorabile sau inexistente”, au mai transmis protestatarii.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.