Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Parcarea de la Străulești va fi funcțională din noiembrie, anunță Metrorex

digi24.ro
Metrorex RATB

Începând cu luna noiembrie, parcarea de la Străulești va fi funcțională pentru șoferii care vin în București și vor să circule cu metroul, iar tariful pentru o oră va fi de1 leu, au declarat miercuri reprezentanții companiei de transport public, informează mediafax.

Metrorex anunță că terminalul Multimodal (Park&Ride) Străulești este singurul de acest gen din București, situat în zona de Nord-Vest a Bucureștiului, în vecinatatea lacului Străulești. Atât terminalul cât și stația de metrou vor ajuta la fluidizarea transportului de suprafaţă preluat din localitaţile învecinate precum Mogoşoaia sau Buftea, spun reprezentanții companiei.

„Terminalul este amplasat peste galeria de metrou ce face legatura dintre stația Străulești și Depoul Străulești. Acesta, cu o suprafata de 38.869 mp și un regim de înăltime parcare și trei etaje, are în alcatuirea sa un parcaj pentru 650 de autovehicule, sală de așteptare pentru călătorii transportului public orășenesc și interurban”, anunță Metrorex într-un comunicat.

De asemenea, potrivit reprezentanților companiei de transport public feroviar, terminalul este dotat cu lifturi de acces în parcajul suprateran și va avea acces direct către stația de metrou Străulești prin intermediul unei galerii subterane.

Stația de metrou Lac Străulești este o stație de metrou de pe linia M4 din București, inaugurată la data de 31 martie 2017.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.