Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Parchetul General preia asasinatul cu bombă din Arad

hotnews.ro
arad-explozie

Parchetul General a preluat, sâmbătă, ancheta în cazul asasinării unui om de afaceri arădean prin aruncarea în aer a mașinii în care acesta se afla.

Citește și: ALERTĂ Momentul în care mașina afaceristului din Arad explodează - IMAGINI 18+

„Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție – Secția de urmărire penală și criminalistică a preluat ancheta în cauza privind explozia unui autoturism marca Mercedes Benz în parcarea magazinului Profi, din cartierul Vlaicu- zona Lebăda, din Arad, în dimineața zilei de 29.05.2021.

Preluarea cauzei a avut în vedere complexitatea cauzei dată de gravitatea faptelor, impactul social major, aspectele de fapt investigate fiind extrem de grave și pentru a se asigura soluționarea cu celeritate a cauzei, în scopul unei mai bune înfăptuiri a actului de justiție.

Cercetările se efectuează sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, prevăzută de art. 188 alin. 1 din Codul penal, în urma exploziei decedând o persoană de sex masculin”, a transmis PÎCCJ într-un comunicat de presă.

Inițial, ancheta cazului fusese preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad.

Citește și: Surse: Ipoteza procurorilor în explozia mașinii omului de afaceri arădean

Poliţia a întocmit un cerc de suspecţi.

"La faţa locului a sosit echipa de anchetatori din cadrul IGPR. A fost întocmit un cerc de suspecţi. De la faţa locului au fost ridicate imagini de pe camerele de supraveghere care urmează a fi analizate. Cadavrul a fost ridicat cu puţin timp în urmă şi va fi expertizat", a declarat pentru AGERPRES Livia Pescar, purtător de cuvânt al IPJ Arad.

O maşină a explodat în parcarea unui supermarket din municipiul Arad, sâmbătă dimineaţă, iar înăuntru a fost găsită de pompieri o persoană carbonizată. Poliţiştii cred că autoturismul a fost incendiat. Bărbatul aflat în maşină, care a decedat, este un cunoscut om de afaceri local, Ioan Crişan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.