Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Parchetul cere medicilor de la Elias documentele ce stau la baza transferului lui Mario Iorgulescu - au aflat de decizia doctorilor, telefonic, luni / Surse

Procurorii Parchetului Tribunalului București au cerut luni dimineață detalii de la Spitalul Elias despre starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu, precum și detalii din agenda medicală a acestuia, spun surse judiciare pentru STIRIPESURSE.RO.
Mai exact, procurorii au dorit să afle ce gânduri au medicii cu Mario, dacă cer transferarea acestuia și, dacă da, ce acte medicale stau la baza deciziei.
Procurorii au fost înștiințați telefonic de către medici, luni dimineață, că Mario Iorgulescu ar urma să fie transferat la un spital din străinătate.

Același surse spun că un procuror din anchetă s-a deplasat joi seară la Spitalul Elias pentru a discuta cu medicii lui Iorgulescu junior.

Medicii de la Spitalul Elias anunță că, la cererea familiei și contrar recomandărilor cadrelor medicale, Mario Iorgulescu a fost transferat pentru tratament, luni dimineață, la un spital din străinătate.

„În cursul dimineții de astăzi (23 septembrie 2019), la cererea expresă a familiei și contrar recomandărilor medicale, pacientul Mario Iorgulescu a părăsit Spitalul Elias în vederea continuării tratamentului într-o țară din UE”, au informat reprezentanții Spitalului Elias.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.