Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Parchetul General, despre ancheta în cazul Colectiv. Primele persoane puse sub învinuire

Parchetul general

Parchetul General vine cu precizări oficiale despre acheta în cazul incendiului din clubul Colectiv, în care şi-au pierdut viaţa 30 de persoane şi alte peste 130 de persoane se află în spitale, în stare gravă. Cei trei acţionari ai clubului sub primele persoane puse sub învinuire, însă nu pentru omor calificat, aşa cum se vehicula iniţial, ci pentru ucidere din culpă.

"În cauza având ca obiect incendiul produs în Clubul Colectiv din București, sub coordonarea procurorilor Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, echipe mixte formate din ofiţeri de poliţie, experţi criminalişti, specialişti pirotehnişti continuă cercetarea la faţa locului, precum şi audierea persoanelor în vederea lămuririi împrejurărilor în care a avut loc evenimentul din data de 30 octombrie 2015.

Totodată, în cursul zilei de astăzi, 2 noiembrie 2015, au fost aduşi cu mandat numiţii COSTIN MINCU, ALIN GEORGE ANASTASESCU şi PAUL GANCEA (acţionari ai clubului mai sus menţionat) pentru a fi audiaţi în calitate de suspecţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă", precizează Parchetul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.