Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Parchetul olandez cere pedeapsă cu închisoarea pentru jucătorul Rai Vloet, după un accident mortal

judecator justitie

Parchetul olandez a cerut, luni, o pedeapsă de trei ani şi jumătate de închisoare pentru fotbalistul Rai Vloet, jucătorul echipei ruse Ural Ekaterinburg, pentru că ar fi condus în stare de ebrietate şi ar fi provocat un accident de maşină pe o autostradă de lângă Amsterdam, soldat cu decesul unui copil de patru ani, informează agenţia EFE, potrivit Agerpres.

Un tribunal din oraşul Haarlem îl judecă pe fotbalistul olandez de 27 de ani pentru provocarea accidentului rutier în care un băieţel de patru ani şi-a pierdut viaţa. După cum a recunoscut inculpatul în instanţă, "băuse două sau trei pahare" la o petrecere la care participase la Amsterdam înainte de a se urca la volan pe 14 noiembrie 2021.

Vloet se afla în maşină cu un prieten în noaptea accidentului, când autoturismul său s-a ciocnit cu o altă maşină.

Parchetul a subliniat că impactul a fost extrem de violent, întrucât celălalt autoturism a fost proiectat la peste 200 m distanţă, iar partea din spate a fost complet distrusă.

Din cercetările poliţiei, reiese că fotbalistul circula cu 203 km/h în momentul accidentului, pe un tronson unde viteza era limitată la 130 km.

Vloet, coechipier cu românul Erik Bicfalvi la Ural, a compărut în faţa instanţei fiind cercetat în stare de libertate, în ciuda insistenţelor familiei copilului de a fi plasat în arest.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.