Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Parchetul preia controlul Guvernului?' / PSD merge la război în al 12-lea ceas

ponta psd

Liderii PSD au explodat după ce DNA-ul a cerut ridicarea imunității lui Victor Ponta și vor o dezbatere în spațiul public despre principii democratice. În ședință lărgită a PSD în care se va analiza situația partidului, liderii vor face scut de fier în jurul Premierului și îi vor cere acestuia să nu creeze un precedent.

"Știti ce se intampla? Apare un precedent periculos. Cred ca daca Ponta ar ceda acum ar crea un precedent. Discutam de principiu, nu e de Victor. Parchetul preia controlul Guvernului? Asta vrem? Trebuie discutat foarte serios", ne-a declarat un lider central al PSD.

Dorința liderilor PSD este sa se iasa cu un mesaj de unitate, iar in sedinta sa se analizeze foarte bine 'ce trebuie facut mai departe'.

"Un procuror poate sa schimbe Guvernul? Principul democratiei e votul majoritar. E un moment greu și trebuie discutate anumite principii. E o chestie de unitate, in al 12-lea ceas", mai spun surse din PSD.

Conducerea largita a PSD se va reuni, luni, de la ora 15.00, la Parlament, într-o ședință a Comitetului Executiv Național.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.