Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Parcul de distracții Disneyland din California, se redeschide, dar cu o condiție: nu puteți să vă îmbrățișați cu Mickey Mouse

thedenverchannel.com
disneyland california

Măști, verificări ale temperaturii și fără îmbrățișări cu Mickey Mouse, au întâmpinat, vineri, vizitatorii Disneyland din California, în timp ce parcul tematic original Walt Disney s-a redeschis pentru prima dată după un an de zile, relatează reuters.com

Conform reprezentanților parcului, „Cel mai fericit loc de pe Pământ” a fost deschis doar locuitorilor din statul California, iar capacitatea a fost limitată la 25% pentru a permite distanțarea socială.

Vizitatorilor, de 2 ani și peste, li s-a cerut să poarte măști pe față și nu au avut voie să se îmbrățișeze cu niciunul dintre personajele obijnuite, precum Mickey Mouse și Albă ca Zăpada.

Nu vor exista parade, iar artificiile nocturne au fost suspendate pentru a împiedica mulțimile să se adune în grupuri mai mari.

Jocelyn Bonilla, care s-a numărat printre cei peste 28.000 de muncitori ai parcurilor tematice Disney din SUA, care au fost lăudați în timpul închiderii parcului, în toată acestă perioadă, a fost încântată să revină.

„Sunt unul dintre cei care au fost eliberați, așa că mă simt bine să mă întorc”, a spus ea. „A îi revedea pe toți înapoi, a vedea totul la normal, este uimitor”.

Biletele pentru Disneyland sunt epuizate până la jumătatea lunii iunie, conform sistemului de rezervare online al parcului, dar există mai multă disponibilitate în California Adventure adiacentă.

Disneyland, situat la 35 de mile sud de Los Angeles, în Anaheim, a fost deschis în 1955.

Walt Disney Co (DIS.N) și-a închis parcurile tematice din întreaga lume în martie 2020 pentru a ajuta la reducerea pandemiei COVID-19.

Cea mai vizitată stațiune a companiei, Walt Disney World din Orlando, Florida, a fost redeschisă în iulie 2020.

Disneyland Paris este în prezent închis. Parcurile Disney din Shanghai, Tokyo și Hong Kong sunt deschise.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.