Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Parcul de distracţii Disneyland din Shanghai s-a redeschis după o pauză de trei luni

thedenverchannel.com
disneyland california

Peste o mie de turişti, purtând măşti sanitare şi respectând normele de distanţare socială, au stat la cozi joi dimineaţă în faţa parcului de distracţii Shanghai Disney Resort, care şi-a redeschis porţile pentru vizitatori după o pauză de trei luni cauzată de pandemia de coronavirus, informează Reuters.

Acest parc de distracţii a fost închis pe 21 martie după ce numărul de cazuri de COVID-19 crescuse vertiginos în centrul financiar al Chinei, provocând un lockdown de două luni, care a fost ridicat pe 1 iunie. O săptămână mai târziu, cartierul în care se află acest parc de distracţii a început să redeschidă anumite zone, iar parcul în sine a fost ultimul care a fost redeschis pentru publicul larg, potrivit Agerpres.

Unul dintre primii vizitatori de joi a fost Zhang Yudong, un student de 19 ani care purta o pălărie şi un tricou cu emblema lui Mickey Mouse.

"Te simţi cu adevărat ca şi cum te-ai întoarce acasă. Am fost atât de entuziasmat", a declarat tânărul vizitator, care deţine un permis anual de vizitare a parcului Disney din Shanghai. "Aşteptam cu nerăbdare ziua aceasta. În fiecare zi mă întrebam: 'Când se va redeschide?'", a adăugat el.

Înainte de închiderea din luna martie, administratorii parcului de distracţii au implementat măsurile anti-COVID-19 cerute de autorităţi, precum purtarea obligatorie a măştii sanitare şi dezinfectarea cu regularitate a spaţiilor destinate vizitatorilor.

După redeschidere, vizitatorii vor trebui să prezinte dovada unui test COVID-19 cu rezultat negativ realizat cu cel mult 72 de ore în urmă, în conformitate cu regulamentele sanitare pentru spaţiile publice din Shanghai şi din alte oraşe chineze.

Administratorii parcului au mai spus că vor limita numărul de vizitatori, fără să ofere însă alte detalii, adăugând însă că alte atracţii turistice, precum parcul tematic Marvel Universe, vor rămâne închise.

Shanghai Disneyland este un joint-venture între Walt Disney Co. şi compania de stat chineză Shendi Group, care deţine 57% din acţiunile parcului de distracţii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.