Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Parcurile care găzduiesc operele lui Constantin Brâncuși, din Târgu-Jiu, au fost închise

brancusi

Parcurile din Târgu-Jiu, județul Gorj, între care se află și cele care găzduiesc operele sculptorului Constantin Brâncuși, au fost închise de autorităţi, duminică, pentru prevenirea răspândirii coronavirusului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Decizia a fost luată duminică, la solicitarea primarului din Târgu-Jiu, Marcel Romanescu, pentru prevenirea îmbolnăvirii şi răspândirii infecţiei cu COVID-19.

"Comitetul Local pentru Situații de Urgență, convocat, duminică, de primarul Municipiului Târgu-Jiu, Marcel Romanescu, a hotărât interzicerea accesului în Parcul Municipal 《Constantin Brâncuși》, Parcul Coloanei Fără Sfârșit, parcul insuliței de pe Jiu, parcul din strada Mioriței, parcul din strada Olari, Parcul Miloșescu, precum și în cele două zone de agrement Drăgoieni și Preajba. Aici vor avea acces doar personalul de întreținere, personalul din cadrul Poliției Locale Târgu-Jiu, angajații Centrului de Informare și Documentare 《Constantin Brâncuși》 și personalul societăților sau serviciilor care efectuează diverse lucrări", se precizează într-un comunicat de presă al Primăriei Târgu-Jiu, remis MEDIAFAX.

În aceeași ședintă s-a interzis accesul pe terenurile sportive și în incinta unităților de învățământ, din Târgu-Jiu, cu excepția persoanelor care fac lucrări.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.