Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Parimatch se pregătește să intre în România

Radu Pop
Parimatch

Parimatch, unul dintre cele mai cunoscute nume în domeniul jocurilor de noroc din Europa de Est, se pregătește să intre în România, aducând cele mai înalte standarde din industrie, cele mai recente descoperiri și dezvoltări ale unei platforme de joc și un nou nivel în ceea ce privește responsabilitatea socială și jocul responsabil.

Grupul Parimatch cu ADN ucrainean are peste 20 de ani de experiență pe piața internațională, iar operatorul care a aplicat pentru licență în România are o platformă inovatoare pentru divertisment online, mecanică de gamificare și personalizare a conținutului pentru jucători, beneficiind de expertiza și experienta Parimatch. La acestea se adaugă parteneriatele cu echipe și sportivi celebri, precum Chelsea și Sahtior, sau campionul mondial de box ucrainean Oleksandr Usyk.

„Piața jocurilor de noroc din România este promițătoare și ambițioasă. Urmăream de ceva timp această piață și credem că acum este momentul potrivit pentru a participa la dezvoltarea acesteia. Suntem încântați de această oportunitate și suntem gata să le oferim utilizatorilor soluții inovatoare în domeniul jocurilor de noroc și cele mai bune practici globale pentru jocurile de noroc responsabil”, declară reprezentanții companiei ce deține drepturile de utilizare ale brandului Parimatch pentru România.

Devenind a treia țară europeană în care activează Parimatch, după Ucraina și Marea Britanie, România a fost aleasă ca pas următor, datorită potențialului mare al țării în ceea ce privește tehnologia și jocurile de noroc, a deschiderii oamenilor față de afacerile ucrainene și a potențialului de a aduce venituri și noi locuri de muncă pentru zeci de români.

Ca o dovadă a interesului deosebit pentru piața din România, compania plănuiește să deschidă un centru de cercetare și dezvoltare în București și a început deja să recruteze o echipă locală pentru implementarea strategiei de dezvoltare.

Soluțiile de platformă Parimatch duc jocul responsabil la următorul nivel - adăugând cele mai noi instrumente pe platformă, îmbunătățite de soluții și tehnici bazate pe serviciile AI. În plus, ca parte a strategiei de grup, Parimatch dorește să investească în sport, responsabilitate socială și programe de caritate.

La unul dintre cele mai mari evenimente tehnologice din lume - Web Summit 2022 - grupul Parimatch și-a prezentat modelul de afaceri responsabil, demonstrând importanța colaborării cu statul, susținând economia și angajații din întreaga lume. În calitate de participant la Forumul Economic Mondial de la Davos în ianuarie 2023, Grupul Parimatch a atras atenția internațională asupra Ucrainei și asupra tuturor oportunităților pe care afacerile ucrainene le pot oferi țărilor UE.

Despre Parimatch

Grupul Parimatch a fost fondat în Ucraina în 1994. Pornind de la casele de pariuri clasice, afacerea grupului Parimatch a evoluat într-o platformă globală de divertisment digital constând și în soluții de brand și tehnologie oferite unor operatori de jocuri de noroc în diverse jurisdicții. În România, brandul Parimatch va fi operat de Neronika Limited, companie care dorește să obțină o licență de jocuri de noroc online.

Până în 2023, brand-ul Parimatch este deja reprezentat oficial în 9 țări: Marea Britanie, Cipru, Ucraina, Kazakhstan, Tadjikistan, Tanzania, Kenya, Nigeria și Ghana. După începerea invaziei pe scară largă de către Rusia a Ucrainei, soluțiile de brand și tehnologie Parimatch au fost oprite în Rusia și Belarus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.