Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Părintele Antonie își exprimă recunoștința pentru medicii care luptă împotriva Covid-19

basilica.ro
spital ps antonie

Preasfințitul Părinte Antonie și-a exprimat recunoștința pentru personalul medical care luptă împotriva pandemiei. Episcopul de Băţi le-a mulțumit pentru activitatea lor și s-a rugat lui Dumnezeu să-i răsplătească cu sănătatea.

Gândurile de bine au fost transmise în timpul unei vizite oficiate joi la Spitalul Clinic din Făleşti, scrie Basilica.ro.

El le-a adus medicilor și pacienților mai multe daruri. „Prin acest gest, clericii Episcopiei de Bălţi doresc să arate că sunt în continuare alături de medici, pe umerii cărora a căzut toată lupta cu noul virus”, a mărturisit Părintele Episcop.

Întrucât boala nu a scăzut din intensitate, el îndeamnă pe mai departe la solidaritate. „Ştim în ce stare vă aflaţi dumneavoastră, după mai bine de un an de zile, de aflare în prima linie, în luptă cu Covid-19”, iar clericii Eparhiei se roagă pentru „sănătatea medicilor şi însănătoşirea celor bolnavi”.

„Darurile sunt nesemnificative. Însă, mulţumirea din partea noastră este mare pentru tot ce faceţi pentru ca cei care trec pragul acestei instituţii medicale să se întoarcă sănătoşi acasă, pentru jertfa dumneavoastră, pentru răbdarea şi dragostea arătată pacienţilor”, a subliniat Episcopul de Bălţi.

content-imagecontent-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.