Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Părinți înjunghiați de propriul fiu: Agresorul a făcut infarct după atac

M. C.
cotidianul
politia nu treceti

Părinți înjunghiați în burtă de propriul fiu: ce a declanșat coșmarul pentru o familie din Cluj

Scene dramatice la Cluj! Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată marți, în jurul orei 14.00,  cu privire la o agresiune ce ar fi avut loc la un imobil din municipiu.

În baza solicitării, a fost direcționat de urgență un echipaj din cadrul Secției 2 Poliție Cluj-Napoca, care a identificat trei persoane de 39, 69 și 71 de ani.

Din primele verificări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că la imobilul respectiv ar fi avut loc o agresiune spontană, respectiv bărbatul, de 39 de ani, pe fondul unor tulburări psihice și-ar fi agresat părinții, provocându-le leziuni cu un obiect tăietor-înțepător, transmite poliția.

Echipajele medicale prezente la fața locului au intervenit pentru a acorda ajutor calificat celor două victime, dar și bărbatului de 39 de ani.

În continuare se fac cercetări pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs incidentul și în vederea luării măsurilor legale, arată oamenii legii.

Victimele sunt conștiente, primind îngrijiri medicale la fața locului, iar persoana în cauză a suferit o criză, intrând în stop cardio-respirator și i se aplică manevre de resuscitare, transmit surse judiciare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.