Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Paris, oraşul european în care un aparatament de 6,51 m² se vinde cu 134.000 de euro

poluare paris

Situat în arondismentul 4 al Parisului, un studio de 6,51 m² care include o baie, o chicinetă şi un pat la mezanin este scos la vânzare pentru suma de 134.000 de euro. Aceasta înseamnă aproximatix 20.600 de euro pe metru pătrat, anunță MEDIAFAX.

Situat în arondismentul 4 al Parisului, un studio de 6,51 m² care include o baie, o chicinetă şi un pat la mezanin este scos la vânzare pentru suma de 134.000 de euro. Aceasta înseamnă aproximatix 20.600 de euro pe metru pătrat, notează La Vie Immo.

Un bun „rar”, se arată în anunţ.

Citește și: Medicul care s-a oferit voluntar să se infecteze cu coronavirus, ieșire dură la adresa lui Nelu Tătaru: ‘Incompetența bulbucată lovește din nou’

Într-adevăr, o locuinţă de 6,51 metri pătraţi de vânzare în Secolul 21 la aproape 20.600 de euro pe metru pătrat nu apare în fiecare zi. În arondismentul 4, pe cheiul Gesvres, un mic studio cu o baie, chicinetă şi pat la mezanin se vinde cu 134.000 de euro. Potrivit notarilor, preţul mediu al zonei pe metru pătrat este de 14.600 de euro.

Dar acest preţ pe metru pătrat este departe de a fi un record. La începutul anului, un studio de 30 de metri pătraţi era scos la vânzare pentru 945.000 de euro. Dar pentru persoanele care deţin bunuri de lux, aceste preţuri pot fi banale. În 2017 o casă din arondismentul 7 al Parisului s-a vândut cu 38.700 de euro pentru un metru pătrat. În 2018, două locuinţe au atins recorduri. Una din arondismentul 16 a fost vândută cu 40.680 de euro pe metru pătrat şi alta cu 52.000 de euro. În 2019, un alt imobil aflat tot în arondismentul 7 s-a vândut cu 35.900 de euro.

Citește și: Claudiu Năsui, declaraţie dură la Florin Roman: ‘Care e şmecheria? Dacă declari că nu ai domiciliu în Bucureşti, primeşti diurne suplimentare’

În cazul acestei locuinţe de pe cheiul Gesvres, preţul este justificat, printre altele, deoarece clădirea este din piatră şi de „vederea către Sena, doar puţin obstrucţionată, către Notre Dame şi către alte monumente”.

În anunţul de vânzare se specifică faptul că apartamentul, situat la etajul 6, ultimul al imobilului, cu lift doar până la etajul 5, se bucură de o vedere clară şi însorită. Şi se mai spune: Tot confortul într-un spaţiu mic."

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.