Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Paris Saint-Germain: Angel Di Maria şi Julian Draxler s-au infectat cu Covid-19

ECDC
Omicron Covid

Internaţionalul argentinian Angel Di Maria şi internaţionalul german Julian Draxler s-au infectat cu Covid-19, a anunţat clubul francez de fotbal Paris Saint-Germain, citat de Reuters, informează Agerpres.

Di Maria a înscris trei goluri şi a oferit cinci assist-uri în 16 meciuri disputate pentru PSG de la debutul acestui sezon, în toate competiţiile, în timp ce Draxler a reuşit la rândul său două goluri şi două pase decisive în 14 partide.

Gruparea de pe Parc des Princes a precizat, într-un comunicat, că cei doi au fost depistaţi pozitiv joi dimineaţă, fiind plasaţi imediat în izolare.

Franţa a raportat joi 261.481 de noi cazuri de infectare cu coronavirus, un număr mai mic decât recordul de 332.000 de cazuri înregistrat miercuri, însă media pe şapte zile a trecut de 200.000 pentru prima oară de la debutul pandemiei.

Paris Saint-Germain este liderul clasamentului din Ligue 1, cu un avans de 13 puncte faţă de ocupanta locului secund, OGC Nice, după 19 etape. Duminică, parizienii vor juca în deplasare cu Olympique Lyon.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.