Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Parisul 'tremură' înaintea returului cu Real Madrid: Neymar a suferit o entorsă şi o fisură de metatarsian și e incert pentru meciul cu galacticii

Neymar PSG

Atacantul brazilian Neymar a suferit o entorsă la glezna dreaptă şi o fisură la al cincilea metatarsian, a anunţat clubul său, Paris Saint-Germain, citat de lequipe.fr. Fotbalistul este incert pentru meciul cu Real Madrid, din 6 martie, contând pentru returul optimilor de finală ale Ligii Campionilor.

Formaţia PSG a învins, duminică, pe Olympique Marseille, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (2-0), în derbiul campionatului francez, care a avut loc în etapa a XXVII-a a Ligue 1. În acestă partidă, Neymar a părăsit terenul pe targă, în minutul 80, după ce şi-a răsucit glezna dreaptă, cu nouă zile înaintea returului cu Real Madrid (3-1 în tur pentru madrileni), din optimile de finală ale Ligii Campionilor. PSG a rămas în zece jucători după accidentarea lui Neymar, deoarece Unai Emery efectuase toate schimbările, anunță News.ro.

Un alt jucător cu probleme medicale la PSG este Marquinhos, care a suferit o leziune musculară de gradul I la cvadricepsul stâng. Fundaşul nu este însă în pericol să rateze meciul cu Real.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.