Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Parlamentar PSD, contre dure cu opoziția după scandalul din Camera Deputaților: 'AR DA FOC ȚĂRII ca să îşi vadă visul cu ochii'

facebook.com
Gabriel Zetea

Vicepreşedintele PSD Gabriel Zetea, preşedinte al Consiliului Judeţean Maramureş, a transmis, miercuri, pe Facebook, că PSD are şi va avea majoritate în Parlament alături de partenerii de la ALDE "pentru că aşa au votat românii în 2016", potrivit Agerpres.

Potrivit acestuia, în şedinţa de miercuri parlamentarii opoziţiei au întrecut limitele bunului simţ, încercând "să dărâme şi ultimul dram de respect care mai există în societatea românească" faţă de Parlament.

Citește și: Klaus Iohannis refuză să discute despre extrădarea unui jurnalist: 'Sunt informat și o să mă informez în continuare ca totul să meargă legal'

"Parlamentarii Opoziţiei conduşi de vajnica Raluca Turcan au încercat azi, fără succes, schimbarea conducerii Camerei Deputaţilor. La nici 4 zile după celebrarea de către români a Centenarului Marii Uniri, oamenii ăştia ne demonstrează în fiecare zi că nu au înţeles nimic din exemplul marilor politicieni de acum 100 ani. PNL, USR şi PMP încearcă din răsputeri să dărâme şi ultimul dram de respect care mai există în societatea românească faţă de instituţia fundamentală a democraţiei: Parlamentul. Sunt om politic dar mi-e şi ruşine să mă uit la TV şi să văd aceste manifestări disperate ale unora. Politica înseamnă controversă dar să treci de limitele bunului simţ aşa cum fac azi parlamentarii Opoziţiei este de neconceput într-o ţară civilizată", a scris Zetea pe contul său de Facebook.

Citește și: ALERTĂ BLOCAJ la metrou

El a precizat că orice schimbare a majorităţii reprezintă o "încercare de deturnare a voturilor" de la alegerile din 2016.

"Pentru PNL, USR sau PMP nu contează legile ţării, Constituţia sau regulamentele în vigoare. Pentru ei contează doar ura oarbă faţă de un singur om, Liviu Dragnea. Am impresia că ar da foc ţării ca să îşi vadă visul cu ochii, să îl vadă pe Liviu Dragnea plecat din fruntea Camerei Deputaţilor. Şi asta pentru că aşa a dat ordin comandantul suprem: presedintele Iohannis! PSD are şi va avea majoritate în Parlament alături de partenerii de la ALDE pentru că aşa au votat românii în 2016. Orice schimbare a acestei realităţi reprezintă o încercare de deturnare a votului oamenilor", a mai arătat Zetea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.