Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Parlamentar rus, despre mobilizare: Este începutul sfârșitului Ucrainei

descopera.ro
apocalipsa

Deputatul Dumei de Stat Andrei Guruliov s-a arătat foarte entuziasmat de anunțul președintelui Vladimir Putin privind mobilizarea militară parțială, susținând că această măsură va însemna ”sfârșitul” Ucrainei.

Guruliov a făcut aceste declarații înainte ca Putin să anunțe mobilizarea, fiind însă convins că măsura va fi una decisivă în războiul Rusiei cu Ucraina.

”Îmi este clar că decizia de astăzi este începutul sfârșitului Ucrainei. Asta e, națiunea aceea nu mai există, nu există. Producțiile de film despre Bucea sau Izium nu o să schimbe asta. Va veni timpul și totul va ieși, va fi mai târziu și fără Ucraina. Ucraina nu există, istoria Ucrainei se termină, poate că este un lucru bun", a declarat Guruliov, potrivit Newsweek, într-o înregistrare video care a devenit virală pe Twitter.

Vladimir Putin a lansat, miercuri dimineață, amenințări fără precedent, într-un discurs în fața națiunii, primul de la începutul războiului din Ucraina.

Putin a declarat că Rusia este pregătită să utilizeze "toate mijloacele sale de apărare, inclusiv nucleare, pentru a se apăra". Liderul de la Kremlin a mai anunțat și mobilizarea parțială a rezerviștilor ruși pentru a suplimenta forțele din așa-numita operațiune specială.

Andrei Guruliov este un deputat cu funcție de adjunct al Dumei de Stat din Rusia, fost comandant adjunct al districtului militar de sud al Rusiei.

El este cunoscut ca fiind un propagandist al Kremlinului.

În luna iunie, Guruliov a declarat că vrea ca statele baltice și porturile olandeze să fie bombardate: ”O torpilă ar fi suficientă”, a spus deputatul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.