Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Parlamentarii fac mutari pe ascuns pe ultima suta de metri. Care este miza

sah

Parlamentarii fac mutari pe ascuns pe ultima suta de metri a sesiunii parlamentare. Cand toata atentia este indreptata pe dezbaterea proiectului de buget pe anul 2016, deputatii si senatorii au suplimentat ordinea de zi a plenului reunit de miercuri cu proiectul pentru pensiile lor speciale.

Dupa cererea de reexaminare a presedintelui Klaus Iohannis, dupa mai multe incercari de adoptare in plen si retrimiteri la Comisie, proiectul a primit raport pe sest, joi, in Comisia de specialitate, iar luni a fost introdus suplimentar, fara dezbatere, atat pe ordinea de zi a Biroului Permanent Reunit, cat si pe cea a plenului.

"La solicitarea liderului de grup PSD de la Camera Deputatilor s-a introdus pe ordinea de zi, fara sa se faca pecizarea la introducerea pe ordinea de zi. Mie mi s-a aprins un beculet si am votat impotriva. (...) Am fost singurul din Birourile Permanente Reunite care a votat impotriva. (n.r. Colegii mei) n-au fost atenti probabil.

Nu a fost explicit. S-a introdus suplimentar.

PNL va vota impotriva pensiilor speciale pentru parlamentari.

Sa nu facem proces de intentie, poate s-a razgandit si PSD-ul si o sa voteze impotriva adoptarii pensiilor speciale, cael putin domnul Dragnea asa a dat declaratii, ca nu mai sustine adoptarea pensiilor speciale", a explicat liderul liberal Ludovic Orban.

Anterior, intrebat despre acelasi proiect, presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu a declarat ca pensiile speciale nu au fost discutate sau introduse pe ordinea de zi - aratand inca o data modul netransparent in care acest lucru s-a facut.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.