Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Parlamentarii PNL, atac la conducerea partidului: Când prostia și paranoia preiau conducerea!

Tensiunile din PNL dau în clocot și ceea ce părea a fi un război dintr-o simplă organizație tinde să se transforme într-o bătălie a parlamentarilor PNL cu liderii partidului. Cu doar câteva zile înainte de alegerile pentru șefia PNL Sector 6, Vasile Băescu a fost exclus, ceea ce a generat reacții prompte din partea deputaților PNL Diana Tușa și Daniel Gheorghe.

Citește și: ȘOC în PNL: candidat, EXCLUS cu câteva zile înainte de alegeri

Deputatul Diana Tușa comentează acest episod și susține că în interiorul partidului prostia și paranoia au preluat conducerea. ”Când prostia și paranoia preiau conducerea... îți dai afara competitorii din partid. Democrația de tip nou învinge!”, scrie Diana Tușa.

La rândul său, deputatul Daniel Gheorghe îl susține pe Băescu și le cere liderilor partidului să revină asupra deciziei de excludere.

”Aflu cu stupoare că d-nul Vasile Băescu, membru PNL și militant sincer al liberalismului, a fost exclus din organizația PNL sector 6. Deși poate că deseori d-nul Băescu a folosit un limbaj neadecvat și are o personalitate puternică pe care nu și-o ascunde în spatele politeții de complezență ori poate nu și-a mai plătit cotizația de multă vreme în partid precum se întâmplă cu foarte mulți oameni din organizații, nu excluderea sa este rezolvarea. Partidul Național Liberal trebuie să rămână un spațiu al libertății de exprimare și al respectului, un spațiu al civilizației politice unde conflictele se pot rezolva numai prin dialog și înțelegere reciprocă. Sunt lucruri care mă apropie precum și lucruri care mă despart de d-nul Vasile Băescu, așa cum se întâmplă și cu mulți alți colegi, însă niciodată nu am să înțeleg care este rostul unei excluderi, un partid este o structură asociativă, iar nu un s.r.l. unde primești pe cine vrei tu. Am mulți prieteni la PNL sector 6, oameni de reală calitate morală, unii proveniți din familii vechi național-liberale, alții colegi de generație pentru care politica înseamnă mai mult decât șmenuri și jocuri de culise, pentru care, așa cum i-am cunoscut eu, respectul pentru părerea celuilalt, indiferent cât de divergentă ar fi ea, reprezintă un principiu liberal fundamental. Reflectați și reveniți asupra deciziei, domnilor !”, scrie deputatul PNL.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.