Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Parlamentarul AUR Ciprian Ciubuc, cea mai MODESTĂ declarație de avere: VENITURILE sale erau alocația copiilor și pariurile

Camera Deputatilor
Ciprian Ciubuc

Un parlamentar AUR a creat rumoare cu declarația sa de avere. Conform documentului, Ciprian Ciubuc are cele mai modeste venituri dintre colegii săi din Parlament. Concret, acesta a încasat bani doar din alocația copiilor și din pariuri, însă după ce povestea sa a ajuns publică s-a sucit. Din ce spune că a mai făcut bani aflați în mai jos.

Parlamentarul a recunoscut stingher că a avut anul trecut venituri pe care nu le-a trecut în declarația de avere. Deputatul Alianței pentru Unitatea Românilor Ciprian Ciubuc a avut anul trecut cele mai modeste venituri dintre toți parlamentarii. El menționează alocația de stat a celor doi copii ai săi, 4.440 de lei, o chirie agricolă de 980 de lei și un câștig la loto de 1.500 de lei.

„Nu știu ce calcule ați făcut dumneavoastră. Este o declarație incompletă și o voi completă. Aveam o chirie agricolă de 980 de lei. Da, aia o aveam exact. Nu am știut că trebuie să trec și chiriile pentru case.”, a spus deputatul AUR, conform România TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.