Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Parlamentarul Cătălin Teniță le cere #rezistilor să se ducă peste poliție după reținerea lui Angi Șerban

Bogdan Dincă
Cătălin Teniță

Reținerea protestatarei Angi Șerban de către poliție a încins spiritele în mediul politic. Parlamentarul REPER Cătălin Teniță intervine în scandal și spune că ceea ce a făcut poliția ține de un stat totalitar.

Acesta cere ca protestatarii să meargă la secția de poliție:

În urmă cu puțin timp Angi Serban (de la Corupția Ucide) - un om profund civic, care a participat la sute de manifestații pentru statul de drept în Piața Victoriei între 2017-2019, care nu a fost absolut niciodată violentă, care nu a protestat întotdeauna decât pașnic, relaxat și cu umor, chiar și când a fost provocată - a fost ridicată de Poliție, scrie Teniță pe X.

Motivul: o presupusă faptă de instigare la violență, într-un post de Facebook.

Ce a spus mai exact Angi? Dacă jandarmii vin la protestul fermierilor cu puști de asalt (lucru reclamat și de presă) oare ar trebui să se mire când protestatarii or să vină cu cocktailuri?

Pentru o asemenea întrebare izvorâtă din indignare a fost ridicată de acasă, deși nici măcar nu era adresa din buletin, ceea ce înseamnă că a fost o acțiune de filaj. I s-a confiscat telefonul și este mutată între secții.Asta în vreme ce tot felul de nemernici postează cele mai abjecte poze pe net și poliția stă și se uită, în vreme ce tone de petarde au fost vândute în piețe și poliția și-a luat tainul, după care au plâns cu lacrimi de crocodil că au murit mii de câini și pisici.

Este revoltător, este de stat totalitar, domnule Predoiu și domnule Ciolacu și domnule Iohannis. Este rușinos și dacă nu va fi eliberată în cel mai scurt timp onoarea ne obligă să mergem acolo, în fața secției să fim alături de ea.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.