Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Parlamentarul PSD, Adrian Nicolae, despre scandalul din Parlament: 'Opoziția insită în divizarea și radicalizarea societății'

Andrei Nicolae, Facebook.com
Andrei Nicolae, PSD

Parlamentarul PSD, Adrian Nicolae, susține despre scandalul de astăzi din Parlament că reprezentanții opoziției au mers „prea departe”.

„Consider că astăzi colegii din opoziție au mers mult prea departe. Mascarada din Camera Deputaţilor a fost doar o încercare disperată şi eşuată de a decapita conducerea Camerei Deputaţilor. Totul a fost regizat într-un moment în care mai mulţi deputaţi miniştri reprezintă România la Bruxelles participând la procedurile de preluare a preşedinţiei Consiliului Europei, de preşedintele Iohanis, de liderii opoziţiei, cu complicitatea unui fost premier şi poate chiar a reminescențelor sistemului decapitat al DNA!

Au transformat dezbaterea parlamentară în șaradă, regulamentele în prevederi opționale si au contribuit la adâncirea decredibilizării unei instituții fundamentale a democrației, care din nefericire în percepția publicului se afla deja la un nivel scăzut de apreciere.

Ar fi de dorit să ne amintim că puterea în democrație se câștigă prin alegeri, se exercită conform Constituției și legilor în vigoare și nu în ultimul rând trebuie să fie centrată pe îndeplinirea politicilor publice în interesul cetătenilor, indiferent de opțiunea lor politică!

Este cu atât mai condamnabil faptul că la doar câteva zile dupa Centenarul Marii Unirii și în ziua în care Guvernul se pregătește să preia atribuțiile necesare exercitării Președinției Consiliului Uniunii Europene opoziția insită in divizarea și radicalizarea societății”, a menționat Adrian Nicolae, parlamentar PSD.

Citește și: Primarul Iaşului spune că va da câte o şampanie din banii săi fiecărui locuitor dintr-o comună, dacă acolo se va construi o sală polivalentă de 16.000 de locuri .


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.