Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Parlamentul European adoptă măsuri necesare pentru combaterea antisemitismului în Europa

parlamentul european

Parlamentul European adoptă măsuri necesare pentru combaterea antisemitismului în Europa. Acestui proiect s-a alăturat şi europarlamentarul român, Emilian Pavel."Alături de mai mulți colegi din cadrul grupului socialiștilor și democraților europeni din Parlamentul European (S&D), mă număr printre semnatarii unei rezoluții, adoptată în această săptămână la Bruxelles, cu privire la combaterea antisemitismului în Europa.

Prin rezoluția votată în plen, am cerut ca Uniunea Europeană să depună mai multe eforturi pentru combaterea acestui flagel, care înregistrează creșteri alarmante, mai ales în statele din Vestul continentului. Noi credem că lupta împotriva antisemitismului este și trebuie să rămână una dintre prioritățile majore ale Uniunii noastre. Textul pe care l-am votat arată că nu vom accepta, niciodată, nicio formă de rasism și intoleranță religioasă în Europa. Așa cum a fost discutat și în cadrul dezbaterilor pe care le-am avut în plenul Parlamentului European, hotărârea noastră de a combate antisemitismul în Europa nu echivalează, în mod automat, cu un cec în alb acordat guvernului israelian, oricare ar fi acesta.

Dincolo de politică însă, personal, ca tânăr deputat care se opune permanent oricăror încălcări ale drepturilor omului în Europa, salut adoptarea acestei rezoluții care trebuie pusă în practică urgent și cu multă hotărâre atât de Comisia Europeană cât și de Statele membre. Cetățenii europeni, prin reprezentanții lor, și-au exprimat decizia, și vom urmări îndeaproape toate măsurile luate pentru ca tragediile pe care Europa le-a cunoscut acum șapte decenii să nu se mai repete niciodată", a spus Emilian Pavel într-un comunicat de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.