Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Parlamentul le taie macaroana lui Iohannis si Ponta

parlament

Parlamentul ar putea sa le taie macaroana presedintelui Klaus Iohannis si premierului Victor Ponta, dar si altor inalti demnitari care au beneficiat chiar de triplarea salariilor datorita controversatei ordonante data de Guvern.

Preşedintele Camerei deputaţilor, Valeriu Zgonea (PSD), susţine el că ordonanţa trebuie "rediscutată" pentru că se creează o "discriminare". Deputatul PNL Mircea Toader sustine ca si liberalii sunt gata sa voteze impotriva acestei ordonante pentru ca toate salariile, inclusiv ale inaltilor demnitari sa fie marite prin noua lege a salarizarii.

"Se creează o discriminare. (...) Din punctul meu de vedere trebuie rediscutată, mă simt într-un fel pus la colţ", a precizat Zgonea.

Întrebat dacă ar dori să se renunţe la Ordonanţa prin care salariile anumitor categori de demnitari au crescut, Zgonea a spus: "Este o discuţie mai amplă, după Codul Fiscal, Legea Salarizării este bine venită."

Deputatul PNL, Mircea Toader, a comentat la România TV declaraţiile lui Zgonea, spunând că cel mai probabil poziţia acestuia reflectă opinia noii conduceri a PSD.

"Noi am şi declarat că nu suntem de acord cu diferenţierea veniturilor către demnitari, către bugetari. Trebuie să fie o lege unică. Eu mă întreb cum a fost posibil să se promoveze o astfel de ordonanţă fără să fie o discuţie în partidul majoritar, de guvernământ. Acum sunt într-o situaţie cu totul neplăcută dacă a ieşit Zgonea... probabil că nu e din voinţă prorprie, ci este o discuţie politică la nivelul noii conducerii a PSD. PNL va respinge această ordonanţă", a declarat, miercuri, deputatul PNL Mircea Toader, la România TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.