Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Parlamentul Republicii Moldova modifică Legea Bugetului pentru a putea plătii datoria față de Gazprom

stiri.md
Parlament Moldova

Parlamentul examinează astăzi modificarea legii bugetului de stat pentru anul curent pentru a nu permite sistarea livrării gazelor naturale de către compania rusă Gazprom.

Biroul permanent al Legislativului a aprobat, în ședința de ieri, 24 noiembrie, proiectul ordinii de zi a ședințelor plenare din perioada 25 noiembrie – 3 decembrie, transmite Știri.md.

Astfel, deputații urmează să examineze în procedură de urgență, modificarea Legii bugetului de stat pentru anul curent la cererea prim-ministrului Natalia Gavrilița, în scopul neadmiterii sistării livrării gazelor naturale.

De asemenea, vor fi dezbătute proiectele Legii bugetului de stat pentru anul 2022, Legii bugetului asigurărilor sociale de stat pentru anul viitor, Legii fondurilor asigurărilor obligatorii de asistență medicală pe anul 2022, precum și politica fiscală și vamală.

În lectura a doua vor fi examinate mai multe proiecte, inclusiv cele cu privire la investigarea accidentelor și incidentelor în transporturi, la ajutorul social, la compensarea cheltuielilor pentru consumul gazelor naturale și modificarea Codului navigației maritime.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.