Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Parlamentul a votat: 'Plouă' cu bani pentru primarii puşi pe investiţii

Inquam Photos / George Calin
parlament vot plen camera deputatilor

Camera Deputaților a adoptat, miercuri, aprobarea OUG 5/2019 care prevede instituirea unor măsuri pentru derularea Programului national de dezvoltare locală, etapa a II-a. Proiectul a fost adoptat cu 220 de voturi "pentru", 20 "împotrivă" și 33 de abțineri, transmite Mediafax.

Camera Deputaților a adoptat, miercuri, în calitate de for decizional, proiectul de lege pentru aprobarea OUG 5/2019 privind instituirea unor măsuri pentru derularea Programului Național de Dezvoltare Locală(PNDL), etapa a 2-a.

Ministrul Dezvoltării Vasile Suciu declara în luna aprilie că etapa I a PNDL (2013-2020) a avut o alocare de 17.6 miliarde lei: „Asta înseamnă 5502 obiective. Din cele 17,6 miliarde mai mult de jumătate din investiții au fost finalizate”.

Pentru PNDL 2 (2017-2020), Suciu a afirmat că Guvernul a alocat suma de 30 de miliarde de lei, pentru 7.179 obiective, dintre care 441 sunt deja finalizate.

Ministrul Dezvoltării a susținut că PNDL își propune realizarea a 16.500 km de conducte de apă și canalizare care vor deservi 6,5 milioane de locuitori, dintre care 4.750 km sunt deja realizați. Potrivit ministrului, PNDL mai are ca scop realizaeea a 20.000 km de drumuri judeţene şi comunale care vor deservi 15 milioane de locuitori (7.000 km realizați).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.