Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Parteneriat între Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării și Salonul Internațional de Carte BOOKFEST 2022

FJSC
dgsh

Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, Univ. din București, a încheiat un protocol de parteneriat cu Asociația Editorilor din România, organizatorul Salonului de carte BOOKFEST. Acordul a fost semnat de Mihai Mitrică, director executiv AER și conf. dr. Antonio Momoc, decan FJSC, UB. La semnarea documentului au fost prezenți prodecanul facultății pe relația cu studenții, lect. dr. Dan Podaru și asist. dr. Mihai Vacariu, coordonatorul proiectului FJSC din cadrul Bookfest.

Studenții Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, specializările Comunicare și Relații publice, Publicitate și Jurnalism, vor avea posibilitatea să acceseze un stagiu de practică și să se implice în organizarea celui mai important eveniment cultural din 2022: a XV-a ediție a BOOKFEST București, care va avea loc între 1-5 iunie, la Romexpo.

Decanul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, conf. univ. dr. Antonio Momoc, a remarcat: “Studenții Facultății de Jurnalism au o nouă oportunitate de afirmare și de punere în practică a teoriilor asimilate în facultate. Studenții noștri vor face voluntariat în echipele de organizare ale evenimentului, vor fi implicați în campaniile de promovare ale evenimentului, atât online cât și offline. Va fi cu siguranță o experiență utilă pentru studenții noștri care își vor dezvolta astfel abilitățile de comunicare publică.”

Directorul executiv al Asociației Editorilor din România, Mihai Mitrică, a declarat: “Organizarea unui eveniment de anvergura BOOKFEST este complexă. În cadrul evenimentului sunt implicate peste 150 de edituri și așteptăm peste 100.000 cititori. Implicarea studenților este foarte importantă. Remarc faptul că studenții au oportunitatea să învețe o mulțime de lucruri noi despre domeniul în care se pregătesc”.

Cea de-a XV- a ediție a Salonului Internațional de Carte Bookfest va avea loc în perioada 1 – 5 iunie 2022, la Complexul Expozițional Romexpo din București, în pavilionul B2. Invitatul de Onoare al acestei ediții este Japonia. Salonul Internațional de Carte Bookfest este organizat de Asociația Editorilor din România, sub egida Federației Editorilor din România, cu sprijinul Ministerului Culturii și al Ambasadei Japoniei din București.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.