Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Parteneriat pentru viitor: 100 de studenți vor face practică în cadrul Primăriei Sectorului 5

Primaria Sectorului 5
tineri parteneriat

Primăria Sectorului 5 și Universitatea ,,Nicolae Titulescu” din București au semnat un parteneriat prin care 100 de studenți ai prestigioasei instituții de învățământ universitar vor face practică în cadrul serviciilor și companiilor din Primărie. Scopul parteneriatului este de a le oferi tinerilor ocazia să își consolideze cunoștințele teoretice pe care le acumulează în perioada anilor universitari. Studenții vor avea ocazia, astfel, să dobândească o serie de competențe profesionale care exced procesului teoretic, precum și să lucreze alături de cei mai buni juriști din Primăria Sectorului 5.

,,Noi le oferim studenților o pregătire teoretică la standarde înalte, prin unii dintre cei mai buni profesori din România. Cu toate acestea, partea practică este la fel de importantă. În felul acesta le oferim studenților noștri o educație completă. Ne bucurăm că se pot dezvolta într-o instituție prestigioasă, așa cum este Primăria Sectorului 5. Indiferent de pasiunea lor, studenții vor găsi în cadrul Primăriei atât specialiști, cât și serviciul potrivit în care să facă practică.”, susține prof. univ. dr. Mihai Adrian Hotca, rectorul Universității ,,Nicolae Titulescu”.

Prin acest parteneriat, Primăria Sectorului 5 contribuie la dezvoltarea personală și educațională a studenților Universității ,,Nicolae Titulescu”. De aceea, cele două instituții intenționează să continue acest parteneriat și în anii următori.

,,Sunt convins că mulți dintre acești studenți își vor descoperi pasiunea pentru administrația publică locală. Nu aș fi deloc surprins dacă, după terminarea facultății, unii dintre acești studenți vor deveni colegii noștri. Le urez succes tuturor și am convingerea că acesta este un program care va funcționa pe termen lung.”, susține viceprimarul Sectorului 5, Oleg Burlacu.

Viceprimarul, Oleg Burlacu, a mai transmis că angajații direcțiilor din cadrul Primăriei Sectorului 5 au fost informați cu privire la proiectul pilot și a dat asigurări că studenții vor găsi deschidere totală din partea acestora.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.