Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Participanții la turneul de la Indian Wells, supărați de anularea competiției

australian open facebook
australian open general tenis

Anularea turneului de la Indian Wells din cauza coronavirusului nu le-a căzut bine jucătorilor şi jucătoarelor din circuitul WTA. Aceştia au început să îşi manifeste nemulţumirile la scurt timp după anunţul organizatorilor pe site-urile de socializare, potrivit Mediafax.

Mulţi dintre jucători se aflau deja în California pentru participarea la Indian Wells. O parte dintre aceștia sunt nemulţumiţi de faptul că nu au fost anunţaţi din timp de anularea turneului şi că nu li s-a comunicat personal decizia.

„Era bine ca ATP Tour să comunice un pic mai bine cu jucătorii despre suspendarea unui asemenea turneu, când eram toţi aici… Să aflăm de pe reţelele sociale sau whats app este destul de aiurea”, a scris Diego Schwartzman, jucător de tenis, pe Twitter.

Guvernul ia în calcul ÎNCHIDEREA Bisericilor: Discuții cu Biserica Ortodoxă

„WTA, nu puteaţi cel puţin să organizaţi o întâlnire cu jucătoarele?”, a întrebat, pe aceeași rețea de socializare, jucătoarea Kirsten Flipkens.

„Nu e un semn bun pentru circuit că turneul de la Indian Wells a fost anulat pentru un caz de coronavirus în Cachella Valley. Broward County (unde se dispută Miami Open) are mai multe cazuri confirmate. Monte Carlo este la granţia din nordul Italiei, blocat în prezent. Rome Masters? French Open? Wimbledon?”, a scris Jamie Murray, jucător de tenis, pe Twitter.

Turneul Indian Wells trebuia să se desfăşoare în perioada 9-22 martie, în California. Competiţia oferea premii în valoare totală de peste 17 milioane de dolari.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.