Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Participanţii la un târg neautorizat din Argeș au fost dispersaţi de poliţiştii de la Serviciul de Acţiuni Speciale şi de jandarmi

Participanţii la un târg neautorizat, organizat în comuna Dârmăneşti, au fost dispersaţi de poliţiştii de la Serviciul de Acţiuni Speciale şi de jandarmi, a anunţat, miercuri, Instituţia Prefectului Argeş.

Organizatorii evenimentului au fost amendaţi pentru activităţi în spaţiul public pentru care au fost instituite restricţii, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Rusia începe distribuirea vaccinului împotriva coronavirusului: Va asigura o imunitate pentru o perioadă între cinci luni şi doi ani

"Este vorba despre un târg neautorizat, în localitatea Dârmăneşti, pentru care se adunaseră aproximativ 100 de persoane cu atelaje hipo. Organizatorul a fost sancţionat cu amendă de 1.000 de lei. La faţa locului s-au deplasat luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Argeş, dar şi o echipă de jandarmi, care au dispersat persoanele", se precizează în comunicatul Instituţiei Prefectului Argeş.

Conform sursei citate, în ultimele 24 de ore, poliţiştii argeşeni au verificat 394 de persoane cărora li s-a recomandat să stea în izolare la domiciliu. Au fost controlate 90 de societăţi comerciale, legitimate 237 de persoane şi verificate 117 autoturisme, în cadrul acţiunilor punctuale.

Ca urmare a neregulilor constatate au fost aplicate 59 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 11.500 de lei.

Citește și: Lovitură pentru proprietarii de mașini! S-ar putea întâmpla din ianuarie 2021

De asemenea, jandarmii au aplicat şase amenzi în valoare de 3.000 lei şi 10 avertismente persoanelor care nu au purtat masca de protecţie în spaţiile închise. Pompierii au verificat 17 societăţi comerciale şi 174 de persoane, trei fiind depistate nerespectând măsurile de protecţie individuală, fiind aplicate astfel aplicate două avertismente şi o amendă de 500 lei.

În judeţul Argeş s-au înregistrat, de la începutul pandemiei şi până marţi, 1.483 de cazuri de COVID-19, iar 71 de persoane au murit, potrivit datelor comunicate de Instituţia Prefectului. În prezent, în spitale sunt internaţi 371 de pacienţi, dintre care 15 la terapie intensivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.