Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Încă un partid din coaliţia de guvernare îşi afirmă susţinerea pentru Eduard Hellvig

eduard hellvig

Preşedintele Klaus Iohannis l-a desemnat pe europarlamentarul PNL Eduard Hellvig pentru şefia SRI. Pentru ca acesta să ajungă directorul Serviciului este nevoie de votul Parlamentului. Se pare că acest aspect nu va reprezenta o problemă. Vineri dimineaţa, primul partid din coaliţia de guvernare şi-a anunţat susţinerea pentru Hellvig.

Vezi şi: Foștii colegi din PC ai lui Eduard Hellvig anunță că-i dau votul în Parlament

"UNPR susține orice act politic sau instituțional ce vizează consolidarea stabilității. Un astfel de act este, fără îndoială, desemnarea de noi directori pentru Serviciul Român de Informații și pentru Serviciul de Informații Externe. Mai ales în actualul context de securitate și în fața provocărilor interne și externe cărora România trebuie să le facă față, tergiversarea din rațiuni politice a unor astfel de numiri ar fi un gest contrar interesului național.

Prin urmare, salutăm decizia președintelui Klaus Iohannis de a propune un director SRI în persoana lui Eduard Hellvig. UNPR va susține această propunere, așa cum a susținut și creșterea bugetului pentru Apărare, tocmai pentru că aceste propuneri răspund unor exigențe majore ce țin de stabilitate și de apărarea interesului național", se arată într-un comunicat al UNPR.

Vezi şi: Călin Popescu Tăriceanu e de acord cu Klaus Iohannis

Reprezentanţii UNPR mai afircă că susțin fără rezerve coaliția de guvenare din care fac parte și, în egală măsură, susțin deciziile președintelui Klaus Iohannis menite să aducă stabilitate, eficiență și performanță.

Vezi şi: Mircea Geoană anunță că face coaliție pentru Eduard Hellvig

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.