Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Partida dintre FC Argeș și Sepsi OSK, amânată din cauza noilor cazuri de coronavirus din lotul covăsnenilor

Medlife
test PCR covid

Partida din Liga 1 de fotbal dintre FC Argeș și Sepsi OSK a fost amânată din cauza noilor cazuri de coronavirus apărute la covăsneni. Sepsi nu mai are în lot decât opt jucători disponibili, potrivit Mediafax.

Clubul de fotbal Sepsi Sfântu Gheorghe a anunțat luni că meciul FC Argeș - Sepsi OSK, a fost amânat din cauza noilor cazuri de coronavirus apărute la clubul.

„Meciul FC Argeș - Sepsi OSK, care ar fi trebuit să se dispute marți, 2 februarie, a fost amânat din cauza unui număr important de cazuri de coronavirus la clubul nostru”, au scris covăsnenii pe pagina de Facebook.

Partida a fost reprogramată pe data de 16 februarie 2021, spun cei de la Sepsi, informația urmând a fi confirmată și de Liga Profesionistă de Fotbal.

Citește și: SURSE Bebelușul ajuns în spital după BOTEZ a MURIT: micuțul era născut prematur

Înainte de aflarea rezultatelor testelor, secundul Ilyés Róbert anticipa situația, afirmând în dimineața zilei de luni că are în lot doar 13 jucători disponibili, iar eventuale alte posibile cazuri de Covid 19, ce urmau a fi comunicate la ora 12.00, ar fi pus clubul în imposibilitatea de a juca meciul de marți.

Rezultatele sosite la amiază au confirmat noi cazuri de Covid 19, ceea ce face ca Sepsi să aibă la dispoziție maximum opt jucători.

Sepsi este în dificultate și pentru următoarea partidă, cea cu Poli Iași, de vineri, 5 februarie. Regulamentului prevede că acea partidă nu mai poate fi amânată. Este posibil ca până la data acelui meci covăsnenii să reușească să alinieze totuși o echipă, o parte din cei infectați urmând să revină.

Pe lângă absențele din cauza Covid, Ilyés Róbert, care îl înlocuiește pe Leo Grozavu, infectat și el cu coronavirus, nu se poate baza nici pe alți cinci jucători, absenți fie pentru că sunt accidentați, fie pentru că sunt suspendați.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.