Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Partida dintre Nimes și Rennes a fost amânată din cauza condițiilor meteo

descopera.ro
fotbal minge

Echipa pe care CFR o va întâlni joi în Europa League trebuia să joace sâmbătă seara în deplasare cu Nimes. Meciul a fost însă amânat, terenul fiind declarat impracticabil, din cauza ploilor abundente, potrivit Mediafax.

Oficialii lui Rennes au așteptat până la ora 20:00 (ora Franței) să afle dacă meciul va fi reprogramat pentru duminică. Decizia reprezentanților LPF din Franța a fost ca partida să nu se dispute nici duminică și să fie reprogramată pentru o dată ce va fi stabilită ulterior. Astfel, adversara CFR-ului a decis să se întoarcă în Bretania, noaptea trecută. “Este o decizie inspirată pentru integritatea fizică a jucătorilor. Se anunță ploi până mâine la amiază. Ar fi fost o problemă să fi stat până mâine și să realizăm că terenul tot nu este practicabil. Altfel, ne adaptăm situației. Vom face antrenament duminică”, a spus antrenorul Julien Stephan, pentru site-ul oficial.

Citește și: Viorica Dăncilă dă vina pe Klaus Iohannis: Chiar preşedintele n-a putut vorbi pentru ca această investiţie să aibă loc în România?

Aproape sigur, CFR îl va reîntâlni pe puștiul Bonet, portarul de 16 ani care a intrat și în meciul tur. Veteranul Salin este în continuare accidentat și nu a fost oprit în lot pentru jocul cu Nimes. Astfel, cum titularul Mendy este suspendat pentru returul de la Cluj, Bonet rămâne singura variantă a lui Rennes.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.