Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Partida FC Botoșani - CFR Cluj se joacă miercuri de la 21:30

Fotbal
minifotbal

FC Botoșani și CFR Cluj se vor întâlni miercuri seară, de la ora 21:30, pe stadionul Municipal din Botoșani, într-un meci din 16-imile Cupei României. Se anunță un meci între rezerve, ambii antrenori preferând să-și menajeze titularii pentru partidele de campionat, potrivit Mediafax.

După o serie de șapte meciuri fără victorie, Marius Croitoru a decis să-și odihnească titularii pentru partida de sâmbătă împotriva formației FC Hermannstadt. Contra CFR-ului vor evolua jucătorii care au bifat puține minute în acest sezon de Liga 1. „Sincer, îmi doream alt adversar. Așa au fost sorții, ne jucăm șansa împotriva campioanei. Vom vedea. În campionat, a fost o înfrângere usturătoare pentru noi. Sunt două competiții diferite și îmi doresc să mergem mai departe. Problema este că jucăm la două zile un meci important de campionat, iar lotul nu îmi permite să joc cu aceeași echipă. Sunt obligat să menajez titularii”, a spus Marius Croitoru, care a mai precizat că era de acord cu amânarea meciului și că ar fi fost bine și pentru FC Botoșani.

Viorica Dăncilă a dat lovitura în SUA: Acord cu Guvernul american pentru reactoarele 3 şi 4 de la Cernavodă

„Este campioana, este echipa angrenată în toate competițiile. Poate este echipa cu cel mai mare buget din România și e normal să aibă un lot atât numeric cât și valoros. Nu ne putem noi compara cu CFR. Avem suflet mare și încercăm să mergem mai departe. E o competiție în care vrem să mergem mai departe. Indiferent cine va juca, va da totul pe teren. Nu vom intra resemnați”, a mai spus antrenorul principal al FC Botoșani.

În octombrie 2017, FC Botoșani a eliminat-o pe CFR Cluj tot în 16-imile Cupei României. A fost 1-1 după 90 și 120 de minute, iar la loviturile de departajare FC Botoșani s-a impus cu 3-2. Echipa moldoveană a ajuns până în semifinalele competiției KO, unde a fost eliminată de Universitatea Craiova, formație care a câștigat trofeul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.