Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Partida Romilor Pro Europa demarează un proiect civic pentru păstrarea curăţeniei stradale în Craiova

Totul Verde
Totul Verde curatenie

Partida Romilor Pro Europa - Sucursala Dolj, în parteneriat cu SC Salubritate Craiova SRL şi Poliţia Locală a Municipiului Craiova, a demarat joi un proiect civic în rândul comunităţilor de romi din oraş, al cărui obiectiv este păstrarea curăţeniei stradale în zonele locuite de cetăţeni de această etnie.

Potrivit unui comunicat remis de Salubritate Craiova, prima oprire a reprezentanţilor celor trei entităţi implicate în campania de conştientizare a fost pe strada Râului, în mijlocul comunităţii de romi căldărari, care au primit informaţii referitoare la modul în care trebuie să gestioneze corect deşeurile rezultate din gospodărie şi activităţile desfăşurate, scrie Agerpres.ro.

"Membrii etniei noastre trebuie să înţeleagă faptul că avem un oraş frumos şi trebuie să contribuim cu toţii la menţinerea aspectului acestuia. Sunt convins că discuţiile constructive vor fi completate de acţiuni responsabile din partea comunităţii noastre. Vom continua deplasările în toate comunităţile de romi din oraşul nostru', a declarat preşedintele Partidei Romilor Pro Europa - Sucursala Dolj, Romeo Tiberiade.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.