Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Partidul Comuniştilor din Republica Moldova l-a nominalizat pe deputatul Diana Caraman pentru funcția de primar al Chișinăului

facebook.com
alegeri moldova

Partidul Comuniștilor din Republica Moldova (PCRM) a propus-o pe Diana Caraman, deputat moldovean, pentru funcția de primar al Chișinăului.

"Plenul Comitetului Central al PCRM m-a aprobat drept candidat la funcția de primar al Chișinăului" - a declarat Caraman unui corespondent TASS.

Alegerile pentru autorităţile locale din Republica Moldova sunt programate pentru 5 noiembrie.

Planuri de a candida pentru un al doilea mandat au fost deja anunțate de actualul primar al Chișinăului, Ion Ceban, care a câștigat alegerile din 2019 în calitate de candidat pentru PCRM.

Ulterior, Ceban și-a anunțat retragerea din partid, iar în luna ianuarie a acestui an a înființat partidul pro-european "Mișcarea Alternativă Națională", care va fi în opoziție cu Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS), aflat la guvernare.

Din partea PAS pentru postul de primar al Capitalei a fost nominalizat deputatul moldovean, vicepreședintele partidului Lilian Carp, iar din partea PSRM pentru postul de primar va lupta deputatul Adrian Albu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.