Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Partidul condus de Cristian Diaconescu cere demisia ministrului Agriculturii. Motivul, prețul exploziv al pâinii

PMP
Cristian Diaconescu

Pâinea noastră cea de toate zilele este tot mai scumpă și din import. Acest lucru, deși România este grânarul Europei. Adică, țara noastră exportă cerealele, iar  pâinea o aducem de afară. O afacere păguboasă, dirijată de grupuri de interese, plasate chiar în interiorul Guvernului, cu consecințe dramatice pentru economia românească, transmite PMP printr-un comunicat de presă.

PMP cere actualei puteri să ia măsuri pentru protejarea producției naționale și stimularea folosirii propriilor resurse în folosul românilor, nu în dauna lor.

„Este de-a dreptul scandalos ca țara noastră să depindă de importuri pentru propria pâine, în timp ce românii își muncesc pământul, dar nu beneficiază de recoltele bogate. Avem cel mai roditor pământ din UE și stăm la mila importurilor de pâine”, transmite PMP.

PMP susține că România a ajuns prizonieră în mâna unor iresponsabili factori de decizie, care controlează pârghiile de putere și decid politicile agricole, în defavoarea românilor. În timp ce unii se îmbăgățesc pe spatele nostru, noi  plătim, neputincioși o pâine tot mai scumpă.

PMP cere demisia ministrului Agriculturii, Adrian Oros, care reprezintă esența politicilor nefaste promovate de actual Guvern. Avem nevoie de un ministru vizionar, competent, care să se îngrijească de soarta românească.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.