Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Partidul Democratic al Romilor din Buzău, scos din cursa electorală

alegeri parlamentare 2016

Partidul Democratic al Romilor a fost scos din cursa electorală, formaţiunea politică necontestând la Tribunal decizia de respingere dată de BEJ Buzău pentru existenţa pe listele de semnături a peste două sute de nume şi adrese eronate. ''La Tribunalul Buzău au fost înregistrate şase contestaţii, Partidul Democratic al Romilor nu se găseşte pe această listă'', a declarat pentru Agerpres purtătorul de cuvânt al Tribunalului Buzău, Delia Niţă.

Potrivit sursei citate, două contestaţii au fost înaintate din partea Partidului Alternativa Civică Atitudine, Solidaritate, Acţiune, câte una de Partidul Ecologist şi PNL, iar alte două, de tot atâtea persoane. ''Primele două contestaţii au ca obiect posibile nereguli cu privire la listele cu candidaturi care ar fi incomplete. Ambele au fost respinse, dar urmează să fie analizate şi de Curtea de Apel Ploieşti. Cea de a treia contestaţie a fost depusă de Partidul Ecologist Român care a reclamat faptul că USR ar avea dosare incomplete, reclamaţie care în final a fost respinsă de către Tribunalul Buzău'', a declarat Delia Niţă.

Conform acesteia, alte două contestaţii au fost depuse de două persoane, una fiind respinsă definitiv, iar cealaltă urmează să fie analizată şi de magistraţii Curţii de Apel Ploieşti. Ultima contestaţie privind candidaţii la alegerile parlamentare a fost depusă de PNL Buzău şi urmează ca magistraţii să dea o decizie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.