Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Partidul Ecologist Român cere demisia ministrului Educației după declarația că şcoala nu asigură nici măcar nota 7, fără meditații

Facebook
Danut Pop

Partidul Ecologist Român cere demisia ministrului Educației după declarația că şcoala nu asigură nici măcar nota 7, fără meditații.

“Consider de o gravitate fără margini declarația lui Sorin Câmpeanu, de la cel mai înalt nivel al ministerului, că "şcolile din România nu asigură nici măcar nota 7, fără meditații". Pai dacă acesta este nivelul, atunci trebuie să punem în discuție utilitatea ministerului Educației. Mai mult, cred că se impune de urgență ca domnul Sorin Cîmpeanu să îşi dea demisia după ce a afirmat. El nu este la începutul mandatului ca să ne informeze despre situația la momentul preluării, el recunoaşte situația la care a contribuit şi ne spune şi nouă! Odată recunoscut nivelul scăzut, trebuie obligatoriu sa existe si sancțiuni, urmate de schimbarea din temelii a acestui minister! Aşa arată România Educată?

Nu ultimii doi ani de pandemie sunt problema, ci miniştrii care au promis reformarea sistemului de învățământ! 19 la număr, în 15 ani şi iată rezultatul! Iar Câmpeanu a mai fost ministru şi a promovat diferite bazaconii! Oricâte prostii ar face sau ar debita, cine va îl ține în funcție, ca pe Virgil Popescu! Ghici?”, a scris Dănuț Pop, preşedintele PER pe facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.