Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Partidul Ecologist Român condamnă politicienii care-și fac imagine pe seama refugiaților ucraineni

per.ro
sigla PER - Partidul Ecologist Roman

Partidul Ecologist Român, prin vocea președintelui Dănuț Pop, îi acuză pe politicienii care, în ultima săptămână, și-au făcut reclamă pe seama refugiaților ucraineni.

"Unul din cele mai urâte gesturi pe care le poate face un politician este să profite de suferința oamenilor ca să-și facă publicitate.

Din păcate în ultima perioadă tot felul de politicieni s-au perindat pe la graniță cu presa după ei, profitând de durerea celor care au fugit de război. Acești ipocriți se folosesc de suferința oamenilor și se duc în "vizite de lucru" să-și facă un pic de imagine pe seama semenilor noștri atât de greu încercați.

Partidul Ecologist Român a cazat peste 1000 de persoane în spații de cazare omologate, precum și la membri de partid acasă, dar nu a ieșit pe TV să facă o campanie de imagine pe tema asta. E normal și creștinește să ne ajutăm semenii în suferință, fără a condiționa și fără a ne dori beneficii de imagine. Politicienii de la toate partidele care au făcut asta și cărora nu le dăm numele pentru că nu merită să-i băgăm în seamă, să se ducă în campanie electorală în mijlocul alegătorilor și să nu-și mai facă imagine pe spinarea refugiaților și așa greu încercați de experiența dură pe care o trăiesc", se precizează în comunicatul PER.

.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.