Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Partidul Ecologist Român reactionează dur după ce România a fost trimisă de CE în fața CJUE: UE, pentru unii mumă, pentru România ciumă

per.ro
Danut Pop

Partidul Ecologist Român reactionează dur după ce România a fost trimisă de Comisia Europeană în faţa Curţii de Justiţie a UE pentru aşa- zisa nerespectare a normelor privind combaterea poluării industriale, vizândastfel Centralele Govora şi două de la Deva. La momemtul inştiințării, două erau închise şi cea de la Govora deschisă intrucât, mare parte din oameni sunt conectați la acest sistem centralizat de încălzire al orașului.

Practic, România se află în fața alegerii de a mulțumi UE sau a-şi lăsa oamenii în frig în mijlocul iernii! Comisia Europeană aplică sancțiuni abuzive față de România, acționând neprofesionist, extrem de părtinitor și împotriva cetățenilor săi, folosindu-se de un regulament ad-litteram, şi refuzând să ia în calcul factorul uman. Un fel de: “nu ne pasă de cetățenii români”.

Asta în timp ce nemții încă deschid unele noi și nu-i mai sancționează Comisia, deşi Germania și-a luat angajamentul că închide centralele de cărbune de abia în 2038. În schimb, România trebuie să tremure de frig ca să nu polueze Europa, sau mai bine zis, trebuie să fie nevoită să cumpere energie scumpă de la Europa. În UE, idioții primesc sancțiuni şi destepții le aplică selectiv!

Nu este suficientă reacția ministrului Mediului, Apelor şi Pădurilor pe acest subiect, îi somăm pe premierul Nicolae Ciucă si preşedintele Klaus Iohannis să apere România în această speță!

Partidul Ecologist Român susține protejarea mediului și producerea de energie verde, dar haideți să nu acceptăm, totuși, să fim cei mai proști din curtea UE!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.