Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Partidul Forța Dreptei, acceptat de instanță. Orban, sarcastic: 'Îi anunţ şi pe peneliştii care nu au fost atenţi că nu mai pot să depună contestație'

Inquam Photos / George Calin
Ludovic Orban anunta Forta Dreptei

Fostul lider liberal Ludovic Orban anunţă că noua formaţiune politică ale cărei baze le-a pus, Forţa Dreptei, a fost acceptată de către Tribunalul Bucureşti, ca instanţă de fond. „Îi anunţ şi pe peneliştii care nu au fost atenţi şi au uitat să depună contestaţie. Îi anunţ că nu mai pot să depună contestaţie” adaugă Orban.

„Avem hotărâre judecătorească dată de instanţa de fond, care a acceptat înregistrarea partidului. Ea trebuie să rămână definitivă. Se va comunica hotărârea, deja e pe portalul Tribunalului Municipiului Bucureşti. Îi anunţ şi pe peneliştii care nu au fost atenţi şi au uitat să depună contestaţie. Îi anunţ că nu mai pot să depună contestaţie. Puteau să depună contestaţie până la rămânerea în pronunţare a instanţei de fond”, a declarat Orban.
Acesta a precizat că un avocat a contestat înregistrarea noii formaţiuni, dar aceasta a fost declarată inadmisibilă.
Decizia Tribunalului Bucureşti a fost pronunţată în  21 ianuarie şi prevede: ”Dispune înregistrarea partidului „FORŢA DREPTEI” în Registrul partidelor politice. Cu apel în termen de 5 zile de la comunicare”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.